Google+ Followers

Saturday, 5 January 2013

Jalan- jalan mengimbau kenangan masa muda...hmmmmm

 Bulan lepas saja je bawak anak-anak pergi Kg.Subang. Dulu lama dok kg Subang ni masa bujang-bujang dulu. Biasa laa orang airport kann..dari flat Subang Perdana pindah ke rumah teres pulak..last2 ke rumah Pak Sarip pulak kat kg Subang...
 Restoran big plate la hala tuju kalau nak makan western nie...kalau nak makan goreng-goreng pulak biasanya makan dekat WAFA restoran Siam...tapi rasa (kat big plate) dah kurengg sikit kalau nak banding dengan 16 tahun dahuluuu...mmm tuanya makcikk
 Baby Izz siap bawak bekal sendiri
 Abg Ngah manja..nak kena bersuap

 makan fries je..ayam tu abang yang habiskan
 teh tarik ibu dan milo panas abang dalam mug besar..abang boleh habiskan sekali teguk..mmmm minum mengalahkan naga
 abang ngah punya...abg yg pulun
 yang ni ayah punya, ayam Shah Alam. Makan xhabis pun, jaga badan la konon...last2 ibu la pulun
 abang makan steak
 ada mushroom soup nak kasi Izz rasa
yang ni pulak ibu punya mixed grill....3 hari perut bonchit sbb makan banyak hu..hu..hu...

2 comments:

  1. mokjaaaa...sedakkknyoooo... =)

    ReplyDelete
  2. hu...hu....hu.....nati semula mja bawok irah sayanggg:P

    ReplyDelete